Гра Лікарня: Новий доктор!

    Оцінка: 1495 очок, Голосів: 360

    Опис Гри:

    Перший день на робочому місці - це завжди хвилююче. Стільки нових людей і з кожним вам потрібно познайомитися. А уявіть собі, якщо перший робочий день у лікаря.

    Пропонуємо вам у нашій грі "Лікарня: Новий лікар"взяти безпосередню участь у підборі належної для його професії вигляду. Новий лікар - це завжди дуже важлива подія для всієї лікарні. І як лікарі, так і пацієнти намагаються скоріше глянути на нового фахівця, і звичайно ж, за зовнішнім виглядом вони зроблять своє перше враження про професіоналізм нового співробітника лікарні.

    Наша героїня Мінді дуже хвилюється перед новим походом на своє робоче місце, і хоче підібрати гардероб так, щоб виглядати відповідно. Але у неї немає потрібного для цього досвіду, і вона дуже боїться здатися дурним і непрофесійним новачком.

    Адже пам'ятаєте? Зустрічають по одягу! Ви зобов'язані допомогти Мінді підібрати потрібний гардероб щоб справити позитивне перше враження на своїх колег і майбутніх пацієнтів.

    При виборі гардеробу користуйтеся мишкою і клікайте на зображення елементів гардеробу і спостерігайте, як вони виглядають на нашій Мінді.

    Остаточний вдалий варіант, ви можете зберегти на свій комп'ютер або роздрукувати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам