Гра Лікарня Емі: Дитячий кабінет!

    Ігри » Ігри лікарня - грати онлайн безкоштовно! » Гра Лікарня Емі: Дитячий кабінет!
    Оцінка: 1194 очок, Голосів: 293

    Опис Гри:

    Малюки, напевно частіше, ніж дорослі повинні відвідувати лікарню так як вони дуже часто хворіють. У нашій грі "Лікарня Еммі: Дитячий кабінет" вам належить допомогти хворому малюкові вилікуватись від хвороби.

    В нашу лікарню до головної героїні на ім'я Емма приводять своїх хворих дітей перелякані батьки, адже саме Емма - найвідоміший у всій окрузі дитячий лікар, допомогу потребують багато маленьких дітей.

    Маленькі пацієнти дуже ніжні створення і їм потрібен не тільки безумовно професійний лікар, але вони ще і гостро потребують м'якого звернення до них, і вимагають ніжності і турботи з боку дитячого лікаря. Все що доктор Еммі сповна може дати дітлахам, це свій професіоналізм і турботу, за що її люблять малюки і батьки.

    Ось і сьогодні, в нашу віртуальну дитячу лікарню прийшла на прийом дівчинка, і вже тільки по одному її зовнішньому вигляду можна з упевненістю сказати, що вона хворіє.

    Вам необхідно пройти всі обстеження необхідні процедури за списком. Вам потрібно клікати на зображення з відповідною процедурою, а після цього, виконати її за допомогою декількох клацань мишки необхідного елементу нашого ігрового поля.

    Починайте гру, і у вас обов'язково вийде вилікувати маленьку дівчинку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам