Гра Скейтборд для дівчат

    Оцінка: 685 очок, Голосів: 165

    Опис Гри:

    Спортивні ігри - це завжди весело, захоплююче і цікаво. Тільки в спортивних іграх ми можемо падати, обертатися і ламати ноги героям якими управляємо самі ж при цьому не маючи ні подряпини.

    Тоді, коли ми дуже багато часу проводимо за екраном свого комп'ютера, не маючи часу покататися на роликах або скейтборді, гра "Скейтборд для дівчат" - це те що відволіче від справ і розважить Вас.

    Катання на скейтборді це запаморочлива і високошвидкісна гонка на новітньому скейтборді. Гра настільки інтенсивна, що від крутих віражів скейтборда у вас буде свистіти у вухах і безсумнівно захоплювати дух.

    Катання героя відбуватися на міських вулицях. Вулиці міста наповнені масою несподіваних небезпек навіть для самого безстрашного і досвідченого скейтбордста. Основними небезпеками гри є слизькі бананові шкірки, не закриті каналізаційні люки, паркувальні знаки, які ганяють повз міські автомобілі і мотоцикли. Вам доведеться бути безсумнівно дуже уважним. Крім міських небезпек Вам необхідно буде підтримувати достатній рівень енергії у своєї героїні. У цьому Вам допоможе кока-кола і гамбургери. Ні в якому разі Вам не варто забувати збирати бонусні долари і встановлювати власний рекорд.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам