Гра Супермен на сноуборді: зимова пригода!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен на сноуборді: зимова пригода!
    Оцінка: 372 очок, Голосів: 100

    Опис Гри:

    Навіть супергероям властиво розслаблятись і мати власні спортивні захоплення. Адже крім відмінного проведення часу, це дуже корисно для їх супергеройського здоров'я і під час відпочинку підтримує їх форму. А в здоровому тілі здоровий дух! Ось і наш супергерой Супермен вирішив взяти собі відпустку і зібрався покататись на улюбленому сноуборді. Таким чином він вирішив відпочити, змінити обстановку і долучитися до активного спорту в нашій грі "Супермен на сноуборді".

    Вам необхідно управляти нашим супергероєм Суперменом і його рухами за допомогою мишки вгору і вниз. Спускайтесь з гори, при цьому встигайте збирати емблеми супермена для того, щоб ви змогли отримати ваші призові очки в нашій грі "Супермен на сноуборді". Крім того, очки ви можете отримати якщо ви будете спускатись з трамплінів. А ось за катання по камінню, вам будуть віднімати одне з наданих вам трьох життів. Так що це захоплення не варто застосовувати на практиці катання нашого героя, адже наїзд на кожен камінь - це життя!

    Ваша гра "Супермен на сноуборді" закінчитися тоді коли ви витратите всі життя вашого супергероя або ж по досягненню Суперменом фінішної позначки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам