Гра Супермен: Бій за Метрополіс!!

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен: Бій за Метрополіс!!
    Оцінка: 902 очок, Голосів: 217

    Опис Гри:

    Нема часу роздумувати і відпочивати, адже рідне і улюблене місто нашого супергероя Супермена в небезпеці і в нашій грі "Супермен: Бій за Метрополіс". В самому розпалі дуже небезпечна битва за місто.

    Метрополіс - це вигадане місто, в якому проживає найвідоміший супергерой Супермен. Метрополіс вперше з'явився в коміксах, які були опубліковані компанією DC Comics.

    У нашій грі "Супермен: Бій за Метрополіс" вам необхідно виконати дуже важливе і відповідальне завдання - врятувати Метрополіс разом з Суперменом! І для того, щоб ви могли змінювати висоту польоту і пересування вашого супергероя, ви повинні використовувати управляючі клавіші - стрілки вгору і вниз. Вам потрібно при польоті, збирати блискучі символи Супермена - саме ці символи принесуть вам переможні очки в нашій грі "Супермен: Бій за Метрополіс".

    Постарайтесяь не перетинати лазерних загороджувальних смуг, адже кожне таке ваше зіткнення буде віднімати одне життя у вашого супергероя і в підсумку ви дуже скоро можете програти.

    Будьте дуже уважні і акуратні, пролітайте всі небезпеки минаючи їх і ви обов'язково станете переможцем у нашій грі і врятуєте місто Метрополіс.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам