Гра Супермен 2: Супермен в Лізі справедливості

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен 2: Супермен в Лізі справедливості
    Оцінка: 391 очок, Голосів: 101

    Опис Гри:

    Дуже страшні роботи вирвалися на свободу з-під контролю! Вам необхідно зупинити це небезпечне повстання машин в нашій супер грі "Супермен 2: Супермен в Лізі справедливості".

    Адже що в людському світі може бути страшніше, ніж величезний робот, який вирвався з-під контролю і який почав трощити все, що трапляється на його шляху? Звичайно ж, справжня армія величезних роботів, які вирвалися з-під контролю і почали трощити все, що трапляється їм на очі.

    І саме з такою озвірілою армією вам доведеться зіткнутися в нашій грі "Супермен 2: Супермен в Лізі справедливості". Армія роботів оточила на нашого героя. І залишився всього лише один клаптик землі, з якого наш герой може зійти. Якби наш супергерой міг залишитись всього лише звичайним офісним працівником і не рятувати його віртуальний світ щодня. Він би звичайно ж втримався від участі в черговому визволенні світу. Але життя супергероя - це справжній виклик, і дуже почесне звання героя, яке потрібно заслужити і весь час підтримувати. І це високе звання зобов'язує нашого Супермена до багатьох небезпечних пригод.

    Вам необхідно управляти суперменом з допомогою стрілок вправо і вліво. А для атаки використовуйте пробіл. Не всіх роботів для перемоги вам достатньо буде атакувати тільки один раз, можливо вам необхідно буде наносити кілька ударів і при цьому ще ухилятись від шматків дуже небезпечного криптоніту, що летять з неба.

    На кожному рівні гри "Супермен 2: Супермен в Лізі справедливості" вам необхідно дати відсіч певній кількості повсталих роботів, для того, щоб перейти на наступний рівень і вже там, зіткнутись з ще більш небезпечними, швидкими і досконалими машинами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам