Гра Супермен: Врятувати Метрополіс

    Ігри » Ігри Супермен » Гра Супермен: Врятувати Метрополіс
    Оцінка: 379 очок, Голосів: 100

    Опис Гри:

    Супермен - це супергерой з коміксів, який був випущений компанією DC Comics. Цей герой вважається справжньою іконою американської культури. Його творцем є письменник Джері Сигело і художник Джо Шустер. Цей супергерой народився на планеті Криптон і ще маленьким був відправлений на планету Земля за кілька хвилин до знищення його рідної планети. Його знайшла і прихистила сім'я канзаського фермера, яка замінила йому батьків.

    У нашій грі "Супермен: Врятувати Метрополіс" рідному місту Супермена загрожує небезпека, і ви зобов'язані перевтілитись в нашій грі в супергероя і врятувати це віртуальне місто від руйнування.

    З дахів хмарочосів Метрополіса летять небезпечні уламки, які можуть нашкодити його жителям. Але серед цих уламків є один - самий небезпечний і страшний. Поки ви в особі Супермена будете летіти до нього, він може ловити дрібні, при цьому збільшуючи відстань і рости. І коли найбільший уламок буде зовсім близько, Супермену необхідно буде спробувати летіти поруч з ним, для того, щоб скинути швидкість. І пам'ятайте, що ви повинні скинути швидкість цього величезного предмета до нуля раніше, ніж уламок встигне досягти землі. Адже тоді руйнування будуть досить значними.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам