Гра Бродилки: Маріо назавжди

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Бродилки: Маріо назавжди
    Оцінка: 1189 очок, Голосів: 288

    Опис Гри:

    Якщо Ви активна людина і весь час шукайте цікавих розваг і не можете всидіти на одному місці, ігри бродилики це саме те що Вам необхідно. Ігри бродилки створено для всіх, хто дуже любить веселі й незвичайні пригоди й несподівані історії, які можуть статися з героями бродилки в будь-який момент гри.

    Гра "Бродилки: Маріо назавжди" дуже популярна в своєму класі.

    Суть гри полягає в цікавих та захопливих пригодах головного героя - малюка Маріо.

    Варто відзначити, що малюк Маріо визнаний король бродилок! Якщо ви хочете отримати максимальне задоволення від нових захоплюючих пригод міні-чоловічка на неосяжних просторах казкових країн, тоді гра "Бродилки: Маріо назавжди" саме те що Вам потрібно.

    Переміщати маленького героя можна за допомогою клавіш-стрілок, підстрибувати, натискаючи кнопку клавіатури Z, ставити на паузу гру ви зможете натиснувши ESC. Традиційно на шляху незворушного Маріо чатують безліч небезпек і неймовірних перешкод. Будьте готові до злісних диваків, які будуть намагатися з'їсти вашого Маріо, а величезні гори будуть намагатися перегороджувати йому дорогу.

    Допоможіть своєму маленькому героєві Маріо впоратись з усіма цими перешкодами і постарайтеся дістатися до нового рівня і встановити новий рекордний час з максимальною кількістю очок.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам