Гра Бродилки: Милий білченя

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Бродилки: Милий білченя
    Оцінка: 546 очок, Голосів: 142

    Опис Гри:

    Ігри бродилки створено для всіх, хто дуже любить веселі й незвичайні пригоди й несподівані історії, які можуть статися з героями бродилки в будь-який момент гри. Якщо Ви непосидючий чоловік і весь час шукайте цікавих розваг і не можете всидіти на одному місці, ігри бродилики це саме те що Вам потрібно.

    Однією з найпопулярніших і цікавих ігор бродилок є гра "Бродилки: Миле білченя".

    Суть даної гри полягає у веселих мультиплікаційних героях - сімействі білченят. Сімейство веселих і добродушних білченят проживають у старовинному міському парку в кроні великого старого дерева. Одного разу, сімейству білченят і їх безтурботному життю приходить кінець.

    На їх сімейному дереві з'являється ще одине білченя, і він зовсім не такий веселий і добродушний, як інші. Цей лиходій намагається всіма поганими способами вижити бідних білченят з улюбленого дерева, і їм не залишається нічого іншого, як тільки об'єднатися в захисті свого дерева від маленького шкідливого окупанта. Яким чином вони будуть це робити? Способи боротьби різні. Маленькому агресивного окупантові можна не позаздрити. Але Вам точно буде весело пограти в цю бродилку і зробити добру справу, звільнивши сім'ю білченят від маленького лиходія.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам