Гра Бродилки: Пінгвін добирається додому

    Ігри » Ігри Бродилки грати онлайн безкоштовно! » Гра Бродилки: Пінгвін добирається додому
    Оцінка: 602 очок, Голосів: 157

    Опис Гри:

    Ігри бродилки створені для тих, кому від природи дістався непосидючий і допитливий характер. Якщо Ви належите до числа людей яким весь час не сидиться на одному і тому ж місці. Вам постійно хочеться відправиться на зустріч з новими друзями, місцями і краями, тоді ідеальним для Вас варіантом буде відправиться в похід в одній з найцікавіших ігор Бродилок "Бродилки: Пінгвін добирається додому". Дана гра таїть в собі безліч захоплюючих історій з хорошими і цікавими мультяшними героями.

    Головним героєм гри є малюк пінгвін, якого лиходійка-доля занесла в дуже жарку Африку. Маленький пінгвін знемагає від пятідесятиградусної спеки і дуже хоче додому.

    Тільки Ви можете врятувати малюка і допомогти йому вибратися до затишного холоду рідних арктичних льодів. Пройдіть всі приготовані випробування складної, але дуже захоплюючої бродилки і перемістіть маленького втомленого пінгвінчика додому, і врятуйте його від спекотної смерті.

    Шлях пігвінчика буде сповнений захоплюючих пригод, неприємностей, а так само пасток. Подолати всі ці перешкоди зможе тільки той гравець, який володіє високим рівнем кмітливості і дуже блискавичною реакцією. Вперед до пригод! Крихітка пінгвін чекає твоєї допомоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам