Гра Спанч-Боб проти всіх

    Оцінка: 2072 очок, Голосів: 488

    Опис Гри:

    Хто з нас не знає знаменитого і впізнаваного Спанч Боба квадратні штани. Мультики про життя цього жовтого губчастого героя - найпопулярніші серед американських мультиплікаційних серіалів, які вийшли на екрани ще в далекому 1999 році.

    У нашій грі "Спанч-Боб проти всіх" невгамовний герой Спанч Боб як завжди потрапив в чергову халепу. Тепер за ним женеться зграя злих і дуже агресивних стиляг. Губку Боба необхідно дуже терміново рятувати! І хто як не ви зможете допомогти і врятувати жовтого героя.

    Допоможіть Спанч Бобу втекти від погоні переслідувачів піднімаючись вгору і перестрибуючи від сходинки до сходинки. При всьому цьому вам потрібно постаратися якомога менше стикатися з наполегливими переслідувачами стилягами. Так як ці зіткнення позбавляють головного героя Губку Боба частини його життєвої сили, а випадкове і невдале приземлення на голову переслідувачам взагалі загрожує падінням і остаточним програшем жовтої губки. І найприкріше для гравця, що в цьому випадку доведеться проходити з самого початку.

    Але не варто сумувати, так як гра дуже Захоплююча і вам буде дуже цікаво проходити її знову і знову, не дивлячись ні на які невдачі з головним героєм.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам