Гра Перукарня Спанч Боба

    Оцінка: 2262 очок, Голосів: 514

    Опис Гри:

    Хто не знає Спанч Боба! Цей персонаж завжди дивує своїх глядачів своєю оригінальністю і незворушним характером. Там де присутній жовтий мульт герой, завжди весело. Навіть зі звичайного походу в звичайну перукарню неугамовний Губка Боб здатний зробити анекдот.

    Вам напевно цікаво побачити, як ця жовта смішна губка буде відвідувати перукаря і яку ж зачіску можна йому зробити. Якщо ви хочете повеселитися і задовольнити свою допитливість, ласкаво просимо в нашу гру!

    Просто уявіть собі Спанч Боба з довгим волоссям, які до всього ще й фарбовані і завиті. Граючи в нашу гру ви точно не нудьгуватимете. Грати в неї зовсім не складно. Саме з довгим волоссям наш мультяшний герой з'являється у віртуальній перукарні. Відпустіть на волю вашу фантазію і влаштуйте цьому ходячому анекдоту справжню креативну і оригінальну зачіску. Тільки заради того, щоб побачити Спанч Боба з довгим волоссям, варто зіграти в цю гру. Крім того, ви проведете свій час дуже весело і незабутньо.

    Швидше у світ віртуального стилю! Зробіть цьому розбишаці стильний образ не зіпсувавши його оригінальний стиль. Адже губка зовсім не простак!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам