Гра Монстр Хай Перукарня

    Оцінка: 3310 очок, Голосів: 742

    Опис Гри:

    Дівчата! Раді представити вам дуже барвисту гру "Перукарня Монстр Хай".

    Звичайно ж кожна дівчина, навіть якщо вона казковий персонаж з Монстр Хай залишається дівчиною і стежить за своєю красою. Монстрикам ні трохи не менше, ніж ви хочуть бути стильними і гарно виглядати.

    Звичайно ж кожен стильний образ обов'язково доповнює модна зачіска. Саме зачіска є завершальним етапом будь-якої модниці. Саме таку зачіску вам і доведеться створювати за правилами нашої гри "Перукарня Монстр Хай".

    Тільки уявіть собі, Ви супервідомий майстер престижного салону краси, на прийом до якого приходить сама Френкі Штейн. Ви можете робити з її неймовірно довгим волоссям все що хочете, стригти їх, перефарбовувати в різні кольори, рівняти, робити веселі кучерики, як дрібні, так і великі, і прикрашати все це обручами, резинками, шпильками. Все що вам потрібно в цій грі - відпустити свою фантазію перукаря на волю і творити все те, що ви тільки забажаєте. Але не варто забувати, що смак у монстриків досить специфічний. Чим жахлива і божевільна буде зачіска, тим вона більше їм сподобається. Якщо ви не вірите, ви можете прямо зараз перевірити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам