Гра Чарівниці варять зілля - грай з улюбленими героями онлайн!!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці варять зілля - грай з улюбленими героями онлайн!!
    Оцінка: 2144 очок, Голосів: 497

    Опис Гри:

    Чародійка без зілля - як балерина без ніг! Адже зілля для чарівниці невід'ємна частина її професійної діяльності. За допомогою цієї унікальної мікстури наші чарівниці можуть зачаровувати своїх ворогів і домагатися потрібних для них результатів. У нашій грі "Чарівниці варять зілля" ви можете відчути себе справжньою чаклункою і створити ваш унікальний чарівний склад для подальшого його використання за призначенням.

    Адже ви знаєте, що перемогти дуже стару відьму зовсім не просто. Але для тих, хто розбирається в чарівних зіллях, це зовсім не складе великої проблеми. Вам необхідно просто змішувати у вашому котлі те, що буде стояти в баночках на полицях. Але пам'ятайте, що у кожного професійного чарівника, є свої рецепти, і в залежності від властивостей компонентів, ви можете отримати певний ефект. І їх поєднання дасть унікальний у своєму роді потрібний вам результат.

    Змішуйте ці інгредієнти по одному з кожної полиці і дайте випити отриману суміш злій відьмі - на пробу.

    Ми впевнені що у вас вийде перемогти злу чарівницю і ваше зілля допоможе вам у цій перемозі. Але поставтеся дуже відповідально до цього завдання, адже якщо після випитого зілля відьма не помре, вона може дізнатися що ви хотіли позбавити її життя і ви вже можете стати жертвою.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам