Гра Чарівниці проти Вінкс: Створи свою Чарівницю!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці проти Вінкс: Створи свою Чарівницю!
    Оцінка: 626 очок, Голосів: 154

    Опис Гри:

    Для того, щоб перемогти в нашій грі "Чарівниці проти Вінкс: Створи свою Чарівницю!", вам потрібно докласти дуже великі зусилля і посилити силу наших нових персонажів Чародійок.

    У нашій грі "Чарівниці проти Вінкс: Створи свою Чарівницю!" вам потрібно допомогти чарівницям зробити свої сили в багато разів сильніше для того щоб перемогти їх одвічних суперниць Вінкс.

    Жирну крапку в цьому протистоянні можете поставити тільки ви! Адже перемога в цій одвічній суперечці, хто ж з мультяшних чародійок крутіше - Чарівниці або ж Вінкс, повинна дістатися тільки самим милим і відважним героям! І одним лише порівнянням бойових характеристик тут не обійтися. А порівнювати їх вбрання, це взагалі не професійно і навіть не пристойно! Так давайте ж подивимося, як буде виглядати досконала мультяшна чародійка в нашій грі "Чарівниці проти Вінкс: Створи свою Чарівницю!". Щоб у Вінкс не залишилося жодного можливого шансу на їх перемогу у нашій грі.

    Створіть вашій героїні образ, про який тільки можна було мріяти і виберіть все, від зовнішніх даних до її стилю в одязі, і нехай ваша чародійка стане самою-самою серед всіх інших мультяшних чарівниць.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам