Гра Чарівниці проти лиходіїв - грати онлайн безкоштовно!

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці проти лиходіїв - грати онлайн безкоштовно!
    Оцінка: 449 очок, Голосів: 113

    Опис Гри:

    У нашому світі йде протистояння добра проти зла і це протистояння то і справа переноситься з одного або іншого боку. Зробіть все в нашій грі "Чарівниці проти лиходіїв" для того щоб добро остаточно переважило зло.

    Оголосіть справжню криваву війну всім негативним персонажам в нашій грі "Чарівниці проти лиходіїв". Вашою головною зброєю буде зброя, яка б'є впевнено, а головне для вас - це дуже добре прицілитися і здійснити постріл.

    А зробити це не дуже просто! Вам необхідно буде вибрати чарівницю і керувати її пересуваннями на нашому ігровому полі за допомогою мишки. А коли ви дуже ретельно прицілитесь, вам необхідно буде натиснути на пробіл, і магічний згусток енергії полетить вперед, прямо в бік обраної вами мішені!

    Коли вам вдасться набрати потрібну кількість очок у нашій грі "Чарівниці проти лиходіїв", ви зможете перейти на наступний рівень гри, де ваші супротивники будуть рухатися ще з більш швидкою швидкістю і стануть ще більш невловимими для вашого персонажа.

    Але не варто лякатися заздалегідь, адже ви вже точно справжній професіонал і зможете прибрати всіх ваших ворогів не залежно від швидкості їх руху в нашій грі "Чарівниці проти лиходіїв".

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам