Гра Чарівниці Бродилка: Чарівниці в лабіринті.

    Ігри » Ігри Чародійки » Гра Чарівниці Бродилка: Чарівниці в лабіринті.
    Оцінка: 653 очок, Голосів: 160

    Опис Гри:

    Чародійка проникла в секретний замок справжнього лиходія і потрапила в дуже серйозну біду! У нашій грі "Чарівниці Бродилка" вам потрібно пройти крізь лабіринт, який сповнений небезпекою, для того, щоб врятувати подругу з павутини дуже кровожерного і жахливого монстра.

    Поспішіть! Вам необхідно встигнути вчасно на допомогу нашій героїні, поки час для неї не минув, і не виявилося що ваша допомога наспіла дуже пізно, для того, щоб що-небудь можна було б змінити. А для того, щоб ви могли рухатися якомога швидше, затискайте кнопку "стрілка вгору" на вашій клавіатурі. Вам варто бути дуже стриманими і акуратними, будьте весь час насторожі, коли ви будете розвивати дуже велику швидкість вам все важче буде ухилятися від перешкод, які виникатимуть на вашому шляху і ви можете не встигнути знищити їх. Так що, не вимикайте ваші мізки і спробуйте знайти золоту середину і рухатися не занадто швидко, але й не як черепаха.

    Будьте уважними і остерігайтеся стовпів, міхурів і водних перешкод, адже зіткнення з ними можуть позбавити вас очок вашого здоров'я. І коли воно закінчиться, ваш герой загине, так само як і та чародійка, яку ви прагнете врятувати - ваша гра буде програна! А ви б не хотіли, щоб так сталося? І пам'ятайте, що якщо колони можна облетіти рухаючись в сторони за допомогою стрілок, то бульбашки і водні перешкоди, вам необхідно буде просто знищувати. Натисніть на пробіл і ваш постріл не залишить на вашому шляху від перешкоди ні сліду на дорозі.

    Керувати подіями, які відбуваються в нашій грі "Чарівниці Бродилка" можна з допомогою мишки, в даному випадку за рух вашого персонажа відповідає переміщення мишки в сторону а потім вперед, а якщо вам необхідно буде вистрілити - клацайте лівою кнопкою миші.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам