Гра Даша втікає від монстрів

    Ігри » Даша Слідопит Ігри » Гра Даша втікає від монстрів
    Оцінка: 1251 очок, Голосів: 295

    Опис Гри:

    Ви у пошуках захоплюючої і небезпечної гри, в якій вашому героєві весь час потрібно тікати від переслідування монстрами рятуючи своє життя? Тоді гра "Монстри" - те що вам потрібно!

    Барвиста мультяшна гра "Монстри" крім свого мультяшного дизайну ще й пригодницька гра, в якій вам буде потрібно долати дуже важкі і несподівані рівні, але при цьому залишатися в живих.

    На всіх платформах у грі будуть знаходитися різні монстри, а вам і вашому головному героєві, їх необхідно уникати. І пам'ятайте, що будь-яке, навіть невелике, зіткнення з цими чудовиськами призведе до дуже серйозних проблем і наслідків. Такі зіткнення будуть віднімати у вашого героя ціле життя і ви можете програти гру після трьох таких дотиків. Вам варто бути уважним і обережним зберігаючи при цьому життя вашому героєві.

    Не потрібно довіряти монстрам, які мило виглядають. Ці милашки також завдадуть шкоди і заберуть життя героя.

    Будьте пильні і не поспішайте вперед, адже проходження рівнів гри не таке просте. Пам'ятайте: тихіше їдеш - далі будеш! Адже кожен ваш необдуманий крок може привести до втрати життя віртуального героя і попадання його в руки до кровожерливих монстрів, а вас приведе до поразки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам