Гра Маскування Скубі Ду

    Ігри » Ігри Скубі Ду » Гра Маскування Скубі Ду
    Оцінка: 790 очок, Голосів: 183

    Опис Гри:

    Справжній мисливець за пригодами повинен володіти майстерністю перевтілення і маскування, для того, щоб його вороги не відразу розуміли хто перед ними, і таким чином наносити несподівані удари. А для боязливого мультиплікаційного героя Скубі Ду, майстерність маскування була б чудовим засобом захиститися від різного роду небезпек, які весь час його переслідують.

    У нашій грі "Маскування" вам необхідно спробувати себе в ролі костюмера, який повинен допомогти головному героєві гри стати невпізнанним для його ворогів і таким чином врятувати його життя.

    Гра-одягалка "Маскування" цікава тим, що в даній одягалці головний герой Шеггі тікає від жахливого привида і йому дуже терміново потрібно замаскуватися, щоб той його не побачив. Навколо героя буде знаходитися велика кількість різних речей і предметів гардероба, і вам, за короткий проміжок часу, буде необхідно надягти на утікача героя цільний костюм, для того, щоб привид прийняв нашого героя за манекен і пішов далі в пошуках.

    З першого разу у вас може не вийти зробити все правильно і оперативно, тому наберіться терпіння і спробуйте врятувати Шеггі за кілька разів. І пам'ятайте, що при кожному новому проходження гри, речі будуть змінювати своє колишнє місце і будуть розкидані по новому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам