Гра Дівчата Еквестрії Танці Різних Видів

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії Танці Різних Видів

    Опис Гри:

    У грі Дівчини Эквестрии Танці ось-ось настане найочікуваніша подія цього року. Зовсім скоро почнеться шкільний бал. Тепер усі дівчата казкової країни працюють над собою, щоб на урочистому заході виглядати краще за інших.

    Але не єдиним чином. Щоб не осоромитися під час балу, дівчата прийняли рішення відвідувати школу танців, де їх навчили красиво рухатися під ритм музики. Школа танців виявилася якісною. Тут пропонуються вивчити самі різні музичні напрямки, серед яких є і диско, рок і багато інших видів танців.

    Так що тобі доведеться танцювати найближчим часом! Від такого процесу у тебе явно підніметься настрій і заряд бадьорості гарантовано тобі на цілий день. Але для початку тобі потрібно визначитися з режимом гейми. Так, тут є кілька варіантів. Ти можеш запам'ятовувати, а потім повторювати руху або ж можеш придумати свій танець. Вибирати варто той напрямок, до якого у тебе лежить душа. Тобто якщо ти відчуваєш, що легко і швидко придумаєш танець, обов'язково віддай перевагу цьому режиму. Буде весело!

    Перший варіант передбачає, що тобі потрібно вивчити шість різних па. Потім ти вийдеш на сцену, де глядачі за допомогою оплесків будуть оцінювати результати виконаної роботи. Якщо ж ти все-таки вирішила придумати свій власний танець, то спочатку потрібно вибрати дівчину, яка тобі найбільше подобається, а потім визначитися з піснею, ну і, власне, почати розучувати танок. І в першому, і в другому випадках ти можеш фотографувати виступу своїх підопічних. А знімки потім підуть в шкільний альбом, так що пам'ять про танці та шкільному балу залишиться у тебе назавжди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам