Гра Дівчина Флаттершай: Догляд за Твариною

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчина Флаттершай: Догляд за Твариною

    Опис Гри:

    У грі Флаттершай Турбота про Вихованця ти побачиш дівчину, в честь якої названа ця гра. І у нашої головної героїні сталося справжнє щастя – вона завела маленького котеночка. Треба віддати належне Флаттершай, тому що дівчина підібрала бідолаху на вулиці і, можна сказати, що вона тим самим врятувала котика від голодної і холодної смерті.

    Перше, що потрібно зробити, так це привести вихованця в порядок. Він зовсім брудний і зовсім голодний. Забезпеч йому належний догляд! Спершу искупай котика, а потім нагодуй його. Щоб шерстка швидше висохла, вдамося до допомоги фена. Далі пограй з маленьким.

    Коли першорядні справи будуть завершені, можна сміливо відправитися на пікнік, який так давно хотіла організувати Флаттершай. Але тепер у неї з'явився для цього самий справжній привід. Адже таким чином можна відзначити появу в будинку нового члена сім'ї. Так що в кінці гри підготуй усе необхідне для вилазки на природу. Не забудь припасти рибкою, адже саме цей продукт є самим справжніми ласощами для кота. А потім удвох вирушайте на приємне проведення часу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам