Гра для дітей: Дієго в піраміді

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Дієго в піраміді

    Опис Гри:

    Любиш головоломки? А як щодо розгадати пару-трійку загадок? Якщо твій мозок розрахований на подібні нюанси, ти завжди можеш спробувати себе в грі Дієго в Піраміді. Тобі гейм неодмінно дуже сподобається!

    Крім того, що ти будеш працювати разом з таким відомим хлопчиком, так ти ще й переместишься в Єгипет! Уяви тільки, одне натискання мишки перенесе тебе за тридев'ять земель прямо в країну пірамід, в одній з яких ти опинишся. Отже, потрапивши в піраміду, треба постаратися з неї вибратися. Як це зробити? Якщо твоя інтуїція працює правильно, значить, особливих проблем у цьому плані у тебе виникнути не повинно. Тому що в твої обов'язки входить розгадування ряду таємниць, зробити це можна, приклавши інтелектуальні зусилля. Не засмучуйся, якщо з першого разу у тебе нічого не вийде, можливо, варто подумати ще більше, трішки більше напружити мізки.

    Як би там не було, ми бажаємо тобі якнайшвидшої перемоги. Ця гра принесе не тільки гарний настрій, але і непогану зарядку для твого мозку, як вже було сказано вище. Пройшовши кілька завдань, ти побачиш, як з кожним новим кроком тобі дається все легше і легше. І, таким чином, ти станеш справжнім асом у вирішенні головоломок. Якщо стане взагалі нестерпно, ти завжди можеш зробити невелику перерву, щоб відпочити від напруги і взятися за справу з новими силами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам