Гра Ресторан Даші: В закусочній

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан Даші: В закусочній

    Опис Гри:

    Гра Даша в Закусочній розповідає про такі пригоди відомої дівчата, про яких ти, цілком можливо, навіть ще і не чув. Отже, наша Даша працює в кафе. Треба сказати, що це її перший робочий день. І все б нічого, якби Даша не розгубилася в кількості стількох відвідувачів. Так, дівчина думала, що буде якось легше. Однак не тут-то було. Що ж робити, потрібно справлятися, іншого виходу немає.

    найголовніша умова – зробити так, щоб кожен клієнт залишився задоволеним і їжею, і обслуговуванням. Якщо спочатку буде складно, не переживай, всього лише трохи практики потрібно, щоб увійти в ритм. Тому що далі все піде по накатної. Чим далі, тим легше і складніше в один і той же час. Так, з одного боку, ти будеш ставати більш досвідченим, а з іншого – кількість клієнтів буде рости з кожним разом, і кожного відвідувача потрібно обслужити найкращим чином.

    Всі твої старання будуть нагороджені. За правильно виконану роботу ти будеш отримувати не тільки заробітну плату, але і чайові. Гроші тобі знадобляться на поліпшення кафе. Таким чином, ти зможеш залучити ще більшу кількість відвідувачів і заробити ще більше грошей. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам