Гра Ресторан: Смажене курча

    Ігри » Ігри Ресторани » Гра Ресторан: Смажене курча

    Опис Гри:

    Гра Ресторан Смажених Курчат це місце, яке пропонує роботу всім студентам. На літо в основному, під час канікул. Не стала винятком і дівчинка на ім'я Клер, яка не любить витрачати час даремно, тим більше коли за цей час можна непогано заробити.

    Отже, Клер прийнята на роботу, тепер залишається тільки не впасти в бруд обличчям. Зверни увагу, що це перший робочий день дівчата, тому їй просто необхідно зарекомендувати себе як хорошого працівника. Ну, або хоча б щоб Клер не звільнили в перший же день. Тому що такий ризик все-таки існує. В це кафе постійно ходять натовпи відвідувачів, адже тут готують найсмачніші страви з курки. А це і смачно, і поживно, і дієтично – ось чому тут так багато народу.

    Клер влаштувалася офіціанткою, тому головним її обов'язком є обслужити кожного клієнта. А твоя допомога потрібна тому, що дівчина не справляється сама з усім. Тобі потрібно контролювати дії Клер, стежити, щоб вона бігала від столика до столика, з кухні в кухню, і щоб ні один клієнт не залишився без уваги. Зможеш таке провернути? Тоді удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам