Гра Ніндзя бійки: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Ніндзя бійки: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 625 очок, Голосів: 147

    Опис Гри:

    Ніндзя народжені, щоб битися. Так що, якщо ти любиш махачі, то швидше приєднуйся до гри.

    Східні воїни завжди викликали захоплення у жителів Заходу. Звичайно, адже у них мислення і тактика бою зовсім не така, як, припустимо, у жителів нашої країни. Ніндзя завжди чудово навчені, свої навички вони тренують роками, щоб досягти вершин у бойовому мистецтві. У них завжди чудово розвинено тіло: міцні м'язи і прекрасна розтяжка, що дозволяє бути гнучкими і бити супротивника, не перебуваючи з ним дуже близько. Тому ніндзя вважаються в Європі непереможними. Поодинці такий воїн може протистояти кільком, але лише не ніндзям.

    Цих воїнів вихваляють в книгах, фільмах і, звичайно ж, в комп'ютерних іграх. Хлопчики прагнуть бути схожими на них. Деякі навіть записуються в студії єдиноборств, щоб навчитися прийомам боротьби, як на Сході.

    Геймплей

    У цій грі не буде нічого, крім бійок. Швидше за все, ти це зрозумів вже з назви. Не потрібно буде проходити квести або виконувати місії. Додержана чистота жанру - бійки. Є кілька рівнів. Ти будеш грати за ніндзя. На кожному рівні на нього буде нападати кілька воїнів. Ми сподіваємося, що ти застосуєш все бойове мистецтво ніндзя, і вороги залишаться ні з чим.

    Завдання рівня досить складне. Ти будеш змушений стрибати між поверхами, щоб вороги втратили орієнтування. Непередбачуваність - це фішка твого ніндзя, яку варто використовувати в битві з вузьколобими супротивниками. Будь обережний, ти можеш наткнутися на піки стражників, навіть якщо вони не йдуть на тебе в пряму атаку. Такий результат буде не надто веселим.

    На ігровому полі будуть періодично з'являтися ящики. У них будуть речі, які можуть тобі знадобитися. Не забувай розбивати ці ящики, щоб перекласти зілля собі в рюкзак. У грі є зілля здоров'я, енергії і навіть невидимості. Якщо ворогу вдасться похитнути твою невразливість, то рівень здоров'я можна поповнити, активувавши зілля. Не забувай про цю приємну можливість, стеж за іконками персонажа на екрані.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам