Гра Полум'я Дракона

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Полум'я Дракона

    Опис Гри:

    Гра Полум'я Дракона – це саме той гейм, в який ти будеш рубатися найближчим часом. Однак не думай, що твоя місія полягає в тому, щоб сісти на спину величезною ящірки і прокотитися з вітерцем. Зовсім ні, тому що тебе очікують набагато більші пригоди.

    Отже, як тільки ти опинишся в якості пілота дракона, ти відразу ж повинен нагострити зір і постійно вишукувати ворогів. Твої супротивники озброєні до зубів, але і ти не ликом шитий. У твоєму розпорядженні є те, чого немає у ворогів – дракон. Так, противники мають луками, стрілами і влучним оком, щоб здійснювати постріли. А також у них є катапульти. Але це незрівнянно з твоїм другом, який тільки з допомогою одного вдиху може вбити всіх ворогів наповал. Головне – правильно розподіляти полум'я, яке виходить з пащі дракона, а також уміння направляти його безпосередньо в ціль.

    Сподіваємося, тим все більш-менш зрозуміло, картинка трохи прояснилася. Так що починай грати. І рубі, тобто впали всіх, без розбору. Адже друзів поблизу немає, одні вороги, та й тільки. Нехай удача ніколи не покидає тебе, а розум буде здоровим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам