Гра Дракон Джейк Лонг і Пастки

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Дракон Джейк Лонг і Пастки

    Опис Гри:

    Перед тобою гра Джейк Лонг Пастки. Гейм передбачає розвиток подій таким чином. Наш герой на ім'я Джейк є драконом, і сьогодні він зацікавився новим випробуванням. Справа в тому, що останнім часом розвелося дуже багато мисливців, охочих зловити драконів. Мисливці зібралися всі разом, і вирішили розставити як можна більшу кількість пасток, куди потрапляли ці величезні ящірки. Таким чином виходить, що всі дракони перебувають перед загрозою вимирання. Що ж робити? Звичайно ж, робити якісь дії, тому що залишити справи так, як вони зараз виглядають, зовсім не варіант.

    Отже, перед Джейком, як вже говорилося вище, лежить відповідальне завдання. Головний герой повинен зробити все можливе, аби мінімізувати наслідки пасток, розставлених мисливцями. Більше того, дракон повинен придумати свої власні методи, як заманити в капкани самих мисливців. Треба ж якось відплатити цим підступним негідникам!

    Один із способів полягає в маскування пасток. Це Джейк може зробити завдяки полум'я, яке він вивергає з власного рота. Як тільки вогонь торкнеться капкана, останній стане непомітним для мисливців, і ті таким чином будуть потрапляти у свої пастки. Чим більше мисливців ти зловиш, тим вищий буде твій рейтинг і, відповідно, тим більше невинних своїх побратимів-драконів ти врятуєш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам