Гра Забруднений Сабвей Серв

    Ігри » Ігри Сабфей Серф » Гра Забруднений Сабвей Серв

    Опис Гри:

    Гра Брудний Сабвей Серфер познайомить тебе з відважним хлопцем на ім'я Джейк. Наш герой в який вже раз потрапив в халепу, в результаті чого на нього відкрита погоня. Так, всі поліцейські міста разом з собаками зараз намагаються зловити Джейка. Що ж такого накоїв хлопець? А він займався наступним. Джейк проводив час за потягів та залізничних платформ.

    загалом, наш Джейк втече – в цьому не варто сумніватися ні єдиної секунди. Єдине, за що париться герой, так це що він повністю забруднити. Тепер його може врятувати тільки тепла ванна з пінкою. Допоможеш ти Джейку знову стати чистим? Тоді приготуй ванну, наповни її різними приємностями і відправляй туди нашого героя. Спочатку відмий весь бруд з тіла Джейка, потім попери його одяг.

    Коли хлопець буде чистим, зверни увагу, скільки ран на його тілі. З ними потрібно щось робити, адже може статися зараження, і тоді доведеться викликати лікаря. Так що постарайся зробити все своїми силами. Працюй старанно і акуратно, а Джейк ніколи не залишиться в боргу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам