Гра Час Пригод: Джейк і чарівний капелюх!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Джейк і чарівний капелюх!!
    Оцінка: 736 очок, Голосів: 186

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам прямо зараз зайнятися зарядкою для ваших мізків у нашій грі "Час Пригод: Джейк і чарівний капелюх". Розімніть ваші мізки і дуже відмінно повеселіться в нашій грі.

    Якже не пощастило нашому Джейку. Тільки він зумів знайти для себе підходящий капелюшок, як він взяв і загубився! Але наш герой не став впадати у відчай і дуже скоро він знайшов свій капелюшок, вичистив його від бруду і пилу, одягнув на свою голову, і він, несподівано для нашого героя, тут же знову загубився! Ну прямо якийсь жарт долі! Та все набагато простіше! Адже виявляється, що капелюх нашого героя насправді не простий, а чарівний! І завжди губиться, та ще й свого господаря норовить перенести і залишити де-небудь в невідомому для нього місці.

    Мета кожного рівня нашої гри "Час Пригод: Джейк і чарівний капелюх" - дістатися до чарівного капелюха. А для того, щоб досягти цього, вам необхідно використовувати клавіатуру для управління нашим головним героєм господарем чарівного капелюха - Джейком! Стрілки вправо і вліво - можуть змусити героя бігати вперед і назад, а стрілка вгору - змусить нашого героя підстрибнути. А для того, щоб підняти чарівний капелюх нашого героя Джейка коли він буде знаходитися поряд з ним, використовуйте стрілку вниз. Удачі, і у вас все обов'язково вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам