Гра Час Пригод: Музична фортеця!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Музична фортеця!!
    Оцінка: 477 очок, Голосів: 128

    Опис Гри:

    Врятувати справжній чарівний замок музики від величезної навали кровожерливих ворогів ми пропонуємо вам прямо зараз у нашій грі "Час Пригод: Музична фортеця".

    А в ролі відважних і дуже сміливих лицарів рятувальників чарівного замку будуть виступати наші старі вірні друзі Фінн і Джейк, які знову потрапили в дуже захоплюючу пригоду в нашій грі "Час Пригод: Музична фортеця". Але цього разу вже не подорожують. Але в чарівній країні навіть оборона замку перетворюється в дуже захоплююче заняття, яке може сміливо зайняти місце неймовірній подорожі.

    З неба на наш чарівний музичний замок починають опускатися наші віртуальні вороги на різнокольорових хмарках. І для того, щоб завдати нашим ворогам шкоди і несподіваний удар, нашим головним героям відважним друзям необхідно натиснути на кнопку того ж кольору, що і хмарка нашого ворога, розміщена прямо під його ногами. По мірі проходження вами нашої гри "Час Пригод: Музична фортеця" число варіантів кольору буде значно збільшуватись, як і стійкість персонажів. Так, якщо простих старикашок можна було скидати лише одним попаданням, то Дендроіди вже вимагають від наших героїв трьох натискань на кнопку, що збільшує час. І до того ж, зверніть вашу увагу на те, що іноді наші віртуальні вороги переміщуються, для того, щоб вам було набагато важче потрапити на їх хмаринки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам