Гра Час Пригод: Завали черв'яка!!

    Ігри » Ігри Час пригод » Гра Час Пригод: Завали черв'яка!!
    Оцінка: 474 очок, Голосів: 124

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам прямо зараз вирушити в дорогу, щоб ви змогли взяти участь у нових захоплюючих пригодах нашого головного героя Фінні і Джейка в нашій грі "Час Пригод: Завали черв'яка".

    Нашим нерозлучним друзям все ніяк не виходить всидіти на одному місці і вони весь час у пошуках захоплюючих пригод! І якщо комусь загрожує якась небезпека, наші герої просто не можуть встояти на місці, щоб не відправитися в саму гущу небезпечних подій і не врятувати всіх кому є загроза життю. І попутно не порубати в капусту всіх негідників і лиходіїв, адже хіба добро не повинно бути з кулаками у боротьбі зі злом?

    Саме тому в нашій грі "Час Пригод: Завали черв'яка" зло буде отримувати на горіхи від добра! Управляйте нашим відважним героєм Фіном з допомогою клавіатури. Клавіші зі стрілками відповідають за переміщення вашого героя по ігровому полю. Клавіша Х відповідає за стрибки, а кнопка Z - для стандартної атаки вашого героя.

    Вибирайте спеціальну атаку героя за допомогою кнопки З і починайте атакувати пробілом.

    Вперед на допомогу добру в його боротьбі зі злом у нашій пригодницькій грі "Час Пригод: Завали черв'яка". Ми впевнені, що вам вона дуже сподобається!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам