Гра Лицар і Дракончик проти огрів

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Лицар і Дракончик проти огрів

    Опис Гри:

    Гра Лицар і Дракончик працюють разом. Так, тут тобі не доведеться вбивати драконів або лицарів. В цьому геймі мається на увазі синхронна робота двох таких різних, здавалося б, сил.

    Лицар і дракон об'єдналися, щоб разом виступити проти ворогів. На даному етапі вони борються зі страшними ограми. Останніх зараз дуже багато у межах держави, про який йде мова. Ясна річ, нічого доброго від таких істот чекати не варто, тому потрібно терміново звільняти територію від потенційних ворогів.

    Тепер про ігровому управлінні. Так як тут, по суті, є два головних героя, значить, тобі доведеться грати за кожного з них в один і той же час або по черзі – як завгодно. Але є ще один варіант – можна покликати в гості одного, щоб розділити персонажів і, таким чином, кожен з вас буде відповідати за одного з них. В принципі, ти сам розберешся, як тобі діяти. Головне, запам'ятай, що проходження гри полягає в пригоди, збір золотих монеток і знаходження ключа. Саме останній відіграє дуже важливу роль, тому що без ключика ти не зможеш проникнути в наступний левел.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам