Гра Фіксики: Фиксиборд

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Фиксиборд

    Опис Гри:

    А хто такі фиксики? Великий-великий секрет – саме ця фраза зараз, мабуть, найбільш популярна серед дитячих пісеньок. Та і не тільки дитячих. Мало хто з дорослих хоча б раз не бачив цього чудового мульта, що розповідає про життя маленьких веселих хлопців, які знають, як працюють всі електроприлади в будинку і завжди готові прийти на допомогу в разі поломки.

    Якщо ти дивився мультик, то напевно такий термін як фиксиборд тобі знайомий. А якщо немає, ми тобі зараз все нагадаємо. Фиксики користуються фиксибордом, щоб досягти місць, які вважаються важкодоступними в будинку. У цих місцях часто валяються різні технічні елементи, необхідні для лагодження того чи іншого приладу.

    Сьогодні ти будеш грати Нуликом. Ваше завдання – відшукати всі частини, які тільки є в цьому геймі. Робити ти це будеш, використовуючи фиксиборд. Так що для початку тобі доведеться навчитися ним управляти. Але відразу скажемо, що нічого складного в цій справі немає. Головне – бути уважним, долаючи перешкоди і збирати всі гайки, батарейки, болти та інші елементи, які будуть потрапляти тобі на очі.

    У грі є два режими. Так, якщо ти не впевнений у своїх силах, краще обери режим автоматичної поїздки. Це означає, що фиксиборд буде пересуватися не залежно від твоїх уподобань. Якщо ж ти вважаєш себе досвідченим вершником фиксиборда, сміливо вибирай просунутий режим і регулюй швидкість пересування апарату самостійно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам