Гра Фіксики: Трійки

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Трійки

    Опис Гри:

    Всі фиксики – надзвичайно уважні істоти. А по-іншому в їх світі і не виживеш. Адже вони завжди стежать за роботою навіть за самими дрібними деталями, щоб полагодити побутову техніку. Але щоб відремонтувати пошкоджений прилад, не можна відразу ж починати процес. Для початку необхідно визначити суть поломки. Це складно, але фиксики ніколи не скаржаться. І навіть навпаки – їм подобається їхня праця. І дійсно, як така робота може не подобається, адже результат від неї просто неоціненний.

    Гра Фиксики Трійки тобі потрібно бути дуже уважним. Після запуску гейми на екрані з'являться різні предмети. Тобі ж треба нагострити зір і із запропонованих речей вибрати лише три необхідні речі. Далі напруж пам'ять і запам'ятай предмети, що з'явилися на екрані комп'ютера. Після цього в певну мить натисни на спеціальну кнопку – помогатор. Тоді ти отримаєш відповідь, чи правильно ти виконав завдання або де-то зробив помилку.

    До довідки. Помогатор – це рюкзак, який завжди знаходиться при кожному фиксике. Помогаторы містять в собі величезну кількість дрібних деталей і різних запчастин – тут можна відшукати все-все, що може знадобитися будь фиксику в самий несподіваний момент. І вірно, адже завжди потрібно бути готовим до всього. Таким чином, ти також будеш завжди підготовлений до всього – ти потренуєшся пам'ять, уважність і кмітливість. А це ті якості, без яких у реальному світі нікуди.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам