Гра Фіксики: Оптичний Поворот

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Оптичний Поворот

    Опис Гри:

    Гра Оптичний Поворот – це неймовірно захоплюючий гейм. В якості головних героїв виступають фиксики. Однак неважливо, чи ти любиш цих створінь або ставишся до них байдуже – пограти все одно варто, тому що тут ти не тільки гарно час проведеш, але і зможеш відточити до досконалості така важлива якість, як пам'ять.

    Після запуску гри на екрані монітора ти побачиш різні предмети – вони будуть з'являтися тут, то зникати. Здається, ніби всі речі дуже схожі між собою. Однак якщо придивитися, то можна побачити одне, але дуже важлива відмінність. Тобі потрібно напружити мізки і запам'ятати, в якому саме місці трапляється розрив кругляка. Потім, через деякий час, тобі доведеться укзать з допомогою мишки де саме був цей розрив.

    Сьогодні тобі доведеться мати справу спочатку з порваними колами, а коли ти впораєшся з цим завданням, дійде черга і до інших предметів. Так, це будуть велоспипеды, наприклад. Всі великі будуть відображатися в різних ракурсах, і тоді твоєї завданням буде запам'ятати, який велосипед як стояв, щоб повторити цей рух. Для уважних геймерів виконати всі завдання буде дуже просто. Ну, а якщо ти не дуже уважний, прийшов якраз момент удосконалити це якість.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам