Гра Фіксики: Половинки

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Половинки

    Опис Гри:

    Гра Фиксики Половинки – це неймовірно захоплюючий гейм, в рамках якого ти і час добре проведеш, і зможеш поліпшити свою пам'ять і уважність. Якщо говорити в двох словах, то суть іграшки зводиться до того, щоб знайти пропажу. Після запуску гри на екрані з'явиться половинка якогось елемента, а тобі доведеться знайти другу половинку.

    Завдання усложнняется тим, що подібних елементів в грі буде дуже багато, і всі вони – розрізані навпіл. У всьому цьому хаосі потрібно знайти відповідні один одному елементи. Де ж шукати пропажі? А ось тут потрібно бути гранично уважним. Подивися на нижню частину екрана – тут ти побачиш лінію, по якій пересуваються предмети, серед яких ти обов'язково знайдеш відсутній елемент.

    Як тільки потрібний предмет здасться тобі на очі, відразу ж просто натисніть на нього, щоб він з'єднався зі своєю частиною. Важливо, щоб жоден елемент не було упущений з поля зора. Тоді ти і гру закінчиш з успіхом, і значно поліпшити свою пам'ять, спостережливість і реакцію. Допоможи дітям-фиксикам із завданням, яке поставив добрий Дедус!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам