Гра Фіксики: Де Нулик

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Де Нулик

    Опис Гри:

    У сьогоднішній грі ти ще ближче познайомишся з Нуликом і Сімкою – ці хлопці сьогодні виконують понад важливе завдання. Їм потрібно транспортувати запчастини з точки А в точку Б. ти повинен гарненько подумати і дати відповідь, в якому автомобілі пересуваються фиксики.

    Почнемо все з самого початку. Коли Нулик і Сімка сядуть у машину, запам'ятай її, а далі стеж за пересуванням автомобіля. Як ти вже напевно здогадався, в забігу беруть участь багато машини, тому насправді тут досить легко загубитися. Так що уважно стеж за потрібне транспортним засобом, не спускаючи з нього очей ні на секунду. Тому що в кінці гри тобі доведеться дати відповідь, в якій все-таки машині приїхали наші герої.

    В процесі їзди ти зможеш подивитися на фиксиков іншим поглядом. Ти побачиш, що фиксики – це не тільки відмінні інженери, але ще і гонщики непогані. Так, наші герої сьогодні будуть витворяти не жартівливі трюки на дорозі. Але пусь ці круті маневри не заплутають тебе – просто милуйся побаченим, але і не забувай паралельно чітко стежити за пересуванням потрібного тобі автомобіля. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам