Гра знайди предмети Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра знайди предмети Фініс і Ферб
    Оцінка: 2163 очок, Голосів: 501

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам відволіктися і зіграти в нашу нову гру "Знайти предмети Фініс і Ферб" на уважність. Сьогодні, як і завжди, наші улюблені персонажі Фініс і Ферб вирішили знову відправитися в захоплюючу пригоду і вже встигли повернутися назад до тих пір, поки їх батьки не виявили їх відсутність вдома. Але настирлива сестра наших героїв, знову рознюхала їх відсутність і вже розповіла батькам про це і вже веде їх в кімнату до хлопців, щоб показати їм що її братів не було вдома насправді. Вам потрібно дуже поспішити!

    У нашій грі "Знайти предмети Фініс і Ферб" вам доведеться допомогти нашим відважним і сміливим героям прибрати різні предмети, які могли б видати відсутність наших героїв і довести батькам правду. Внизу вашого ігрового поля будуть показані ці різноманітні предмети, які допоможуть сестрі наших героїв їх видати. Ви повинні будете відшукати ці предмети на картинці і робити це потрібно за дуже короткий термін, адже батьки вже близько, і ви можете не встигнути врятувати наших сміливців.

    Поспішіть, тільки з вашою допомогою наші герої Фініс і Ферб зможуть забратися і далі йти на зустріч пригодам, а їх сестру знову привести в лють.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам