Гра настільний теніс Фініс і Ферб

    Ігри » Ігри Фініс і Ферб » Гра настільний теніс Фініс і Ферб
    Оцінка: 1141 очок, Голосів: 284

    Опис Гри:

    Спортивні ігри завжди привертають увагу справжніх шукачів пригод. Адже граючи в такі ігри, можна відмінно потренувати своє тіло і підготувати його до непередбачених обставин, які можуть зустрітися на шляху наших відважних героїв.

    Сьогодні наші віртуальні генії Фініс і Ферб вирішили пограти в настільний теніс і влаштували справжнє змагання в нашій грі "Настільний теніс Фініс і Ферб".

    Гра "Настільний теніс Фініс і Ферб" - це гра, в якій вам доведеться допомогти вирішити один дуже важливий і складний спір між двома братами. Вони дуже довго сперечалися один з одним про те, хто ж з них двох насправді справжній майстер по грі в настільний теніс і ось на кінець настав той вирішальний момент, коли з'явилася реальна можливість перевірити це дуже швидко.

    У цій грі "Настільний теніс Фініс і Ферб" вам не потрібно буде нічого натискати для здійснення удару, адже все, що вам потрібно буде робити в цій грі, так це просто водити ракеткою в бік кульки і при цьому встигати відбивати удари. Ви можете показати справжній професіоналізм і закручувати кульку, для цього вам доведеться дуже різким рухом ракетки зробити розмах.

    Приступайте до нашої гри прямо зараз і допоможіть братам вирішити їх вічний спір.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам