Гра Флэппи Берд: Пригода Рибки

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд: Пригода Рибки

    Опис Гри:

    Наскільки швидким людиною ти є? Або швидка поспіх тобі більше до душі? Якщо так, тоді гра Риб'яча Поспіх як раз для тебе! Звичайно ж, важко собі уявити рибку, яка кудись поспішає, однак у віртуальному світі можливо все, так що приєднуйся до пригод безтурботним рибини прямо зараз, щоб не втрачати більше жодної хвилини.

    Гра розроблена в кращому жанрі флэппи берд, однак тут в якості головного героя виступає звичайна рибка. І ти переносишся разом зі стартом гри по воду, де і будеш продовжувати свої дії. А тут, треба відзначити, так красиво. Твій очей то і справа буде радіти красою підводного світу.

    Тобі потрібно плисти по тому напрямку, яке тобі підкаже гра. По дорозі не забувай збирати золоті монети – ці предмети додадуть тобі очок на особистому акаунті. Також тобі будуть зустрічатися різні бонуси, за допомогою яких можна прокачати рибку як слід і, таким чином, подолати ще більшу відстань.

    В якості перешкод по дорозі будеш зустрічати акул. Зрозуміло, ці ненажерливі громадін слід обходити десятою дорогою. Те ж саме стосується і рибалок, які не проти пообідати свіжою морською рибкою. Дивися в обидва, щоб не попастися на вудку. Тим більше, що з-за необережності це можна зробити дуже легко, так як рибалки використовують спеціальні лазерні вудила. Стеж за рівнем здоров'я і швидко іди до мети!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам