Гра футбольний сендвіч

    Оцінка: 235 очок, Голосів: 62

    Опис Гри:

    Якщо ти є фаворитом такого виду спорту, як футбол, значить, ти рухаєшся по правильному шляху. Тому що перед тобою зараз знаходиться саме футбольна гра. Ти зможеш дуже добре і весело провести час, тому що іграшка не зовсім звичайна. Цікаво, що тут нового? Тоді читай далі, і таємне обов'язково стане явним.

    Отже, назва гри звучить як Сендвіч. І це назва розробники дали грі зовсім неспроста, тому що замість м'яча тут виступають справжні бутерброди. Зрозуміло, їсти їх після гри категорично забороняється із зрозумілих на те причин. Для старту гри вибери персонажа, причому його шкіра може мати такий колір, який тільки тобі заманеться. Хочеш собі зеленого гравця? Вперед! Хочеш червоного? Без проблем! Роби, як вважаєш за потрібне, і у тебе обов'язково все вийде.

    Коли ти побачиш на ігровому полі хліб, не дивуйся, адже ми тебе попереджали. Але про те, що у бутербродів будуть очі, ти ще ре знаєш, тому приготуйся до цього заздалегідь. А ще такі собі м'ячики цікаво рухатися. Повторимося, що правила залишаються незмінними, так що нехай тебе не бентежать такі невеликі нюанси. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам