Гра танки на двох гравців на одному комп'ютері

    Ігри » Ігри танчики на двох від Мульт сімейки » Гра танки на двох гравців на одному комп'ютері
    Оцінка: 234 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Якщо ти хочеш відмінно провести час, та ще й не один, а з другом, значить, ця гра як раз для тебе. Ти будеш брати участь у цій війні, коли в живих повинен залишитися тільки один.

    Події гри розгортаються в Єгипті. Ти побачиш і піраміди, та ще багато чого нового і цікавого. Не звертай уваги на те, що графіка гри кілька проста – так може здатися лише на перший погляд, бо насправді графіка не головне, головне – сюжет, від якого тут прям ноги підкошуються.

    Отже, ти весь час будеш перебувати в русі, весь час і практично без зупинок. Тобі треба йти прямо, щоб досягти мети, в якості якої виступає знищення якомога більшої кількості ворогів. Твоє постійне рух зіб'є противника з пантелику на раз-два-три, можеш бути в цьому впевненим на всі сто відсотків. Запам'ятай кілька нюансів, які допоможуть тобі перемогти. Отже, коли ти будеш стріляти, простеж, щоб ти перебував до ворога як можна ближче. Використовуй ракети, щоб знаряддя потрапила точно в ціль.

    Ми побажаємо тобі удачі, тому що вона тут тобі знадобиться як ніхто інший. Тільки найсміливіші зможуть пройти гру до кінця. Тобі доведеться вбити безліч ворогів, пройти крізь безліч перешкод і перешкод, щоб досягти мети. Пам'ятай про те, що вороги дрімати не будуть, вони весь час будуть здійснювати постріли в твою сторону, і це не дивно, адже їм такий сильний противник не потрібен.

    Але ти ж доведеш всім і кожному, що з тобою краще не зв'язуватися? Що такі хлопці, як ти, на дорозі не валяються, і що взагалі тобі море по коліно? Ми впевнені в своїх силах, тому що слабкий навіть грати не почав би. Але пам'ятай, що справу потрібно довести до кінця, як би не повернулася до тебе доля. Як би там не було, не кидай свого напарника і свою команду. Будь відповідальним, і тоді удача обов'язково посміхнеться тобі. Ще раз удачі і вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам