Гра Біг чоловічка

    Оцінка: 253 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш бігати, обожнюєш, коли вітер смикає твої волосся і відчуваєш невагомість під час швидкого пересування, значить, гра Кавай Ран як не можна краще підійде тобі тут і зараз. В іграшці, яка розроблена на представників сильної статі, є можливість грати вдвох. Біг обіцяє бути дуже небезпечним, на кожному кроці тебе з одним будуть переслідувати різноманітні вороги і перешкоди.

    Але все це буде трохи попереду, а для початку потрібно вибрати персонажа, яким ти будеш керувати. Для цього перед тобою постануть кілька героїв, а ти ж, виходячи з зовнішніх характеристик і вмінь кожного з них повинен будеш визначитися, ким хочеш грати. Також потрібно вибрати режим, в якому збираєшся грати. Як ми вже говорили, є можливість грати удвох, але також можна і поодинці непогано провести час. Що вибирати, залежить тільки від тебе.

    Якщо ти знайшов напарника для гри і хочеш побігати з ним, то це – унікальна можливість позмагатися, хто ж все-таки з вас більш сильний і швидкий. Перший гравець управляє англійськими клавішами ВАСД, а другий – стрілками на клавіатурі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам