Гра смурфики: Нові пригоди 2

    Ігри » Ігри на двох для дівчаток від Мульт сімейки » Гра смурфики: Нові пригоди 2
    Оцінка: 243 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Смурфіки – це блакитні гномообразные створення підкорили мало не весь світ. Сині люди мають дуже багато фанатів, тому з їх участю розробляється величезна кількість ігор. Сьогодні ти маєш можливість взяти участь в одній з ігор, головними героями якого виступають ці гноми.

    Отже, смурфики потрапили в біду. Хлопець з дівчиною бродили по лісі до тих пір, поки не зрозуміли, що заблукали. Тепер парочка переживає, що ніколи не повернеться додому, ніколи більше не побачить своїх друзів, рідних і близьких. Невідомо, чи зможуть вони взагалі жити в лісі. Тому тобі потрібно їм допомогти у що б то не стало. А навколо ще стільки небезпек. Ти просто зобов'язаний взяти участь у долі смурфов. Для цього вслід за ними по п'ятах, щоб пара не потрапила в лапи ворогів. Також пам'ятай, що шлях не близький, тому їм потрібно час від часу чимось живиться – для цього потрібно збирати гриби.

    Тобі потрібно досягти мети – заповітної двері, яка і допоможе їм дістатися додому. Під час походу бійся кішок, які угледіли в гномів вечерю і намагаються весь час зловити бідолах. А вони такі налякані. Так, без тебе тут ніяк не розібратися. Не сиди, склавши руки, вирушай у подорож прямо зараз. Прекрасне проведення часу доповнять чарівна графіка і приємна музика. Знай, що перемагає лише сильний, а ти, ми впевнені, таким і є. Тому йди вперед, незважаючи ні на що. І подаруй смурфіки додому, за що вони тобі будуть гранично вдячними до кінця своїх днів. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам