Гра Футбол Головами: 10 матчів

    Ігри » Ігри Головами » Гра Футбол Головами: 10 матчів

    Опис Гри:

    Гра Футбол головами дуже смішна і незвичайна в той же час. Якщо ти готовий до такого роду випробувань, що ж, не будемо тебе утримувати, тому що тут ти реально отримаєш добру порцію адреналіну, а також заряд хорошого настрою чи не на цілий день.

    Отже, щоб почати гру визначся, яким гравцем ти хотів би керувати. А далі починай – попереду тебе чекає цілих десять раундів, в яких тобі доведеться зіткнутися з такими світовими зірками як Пеле, Зіданом, Марадоною і іншими. Але пам'ятай, що для гри ти можеш задіяти одну тільки голову і жодною частиною тіла більше.

    Щоб керувати грою, тобі потрібно задіяти одні тільки клавіші, на яких намальовані стрілки. Щоб забити м'яч, потрібно натиснути на кнопку пробіл. Іноді на ігровому полі ти будеш зустрічати бонуси – підбирай їх, не зволікаючи. Однак тут потрібно бути гранично обережним, адже деякі бонуси не принесуть нічого доброго. Так, наприклад, є один бонус, якщо його можна називати таким, який перетворити твого гравця в ліліпута. Другий такий бонус може забинтувати ногу учаснику гри. Але разом з тим ти можеш поліпшити швидкість, витривалість, влучність гравця – тут вже як пощастить. І ще дуже багато приємних і несподіваних сюрпризів чекає тебе на ігровому полі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам