Гра Хокей Головами: Забити шайбу

    Ігри » Ігри Головами » Гра Хокей Головами: Забити шайбу

    Опис Гри:

    Гра Хокей головами – це мега захоплююче дійство. Тому, якщо ти хочеш приєднатися до компанії відважних учасників, які нічого не шкодують заради перемоги (навіть свої голови), що ж, починай і постарайся показати найкращі результати.

    Отже, тебе вже чекають на ігровому полі. Але для початку подумай гарненько, яким гравцем ти б хотів грати. Від цього вибору залежить багато чого. Далі починай забивати голи – у тебе для цього є лише одна хвилина. Якщо тобі вдасться перемогти суперника швидко, що ж, вітаємо, ти – справжній молодець. Якщо не вийде зробити цього, не переживай, всьому свій час, потрібно всього лише трішки призвичаїтися.

    У будь-якому випадку, буде нереально цікаво. На полі постійно будуть випадати різні предмети. Піднімати їх? Це вирішувати тільки тобі. Тому що одні речі здатні принести користь, а інші, навпаки, нашкодити всій грі. А ще ти можеш грати з реальним іншому – тут передбачений і такий режим. Але якщо не з ким пограти, гейми завжди видасть тобі свого віртуального супротивника.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам