Гра Гонки на джипах по грязьовий трасі: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на джипах по грязьовий трасі: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 4997 очок, Голосів: 1126

    Опис Гри:

    Безумний заїзд - так можна охарактеризувати гру «Гонки на джипах по грязьовий трасі». Чистюлям тут явно не місце.

    На кожних гоночних трасах - свої автомобілі. Рівні треки Формули 1 ідеально поєднуються зі спортивними болідами, для яких важливіше швидкість і легкість. Втім, такі спорткари не зможуть подолати трасу, на якій немає асфальту, зате є вибоїни, каміння, уламки незрозуміло чого, вода і тонни бруду.

    Для бездоріжжя існують інші автомобілі. У них посадка вище, ніж у спортивних болідів. Погодься, це корисно, адже доведеться їздити по глибоких калюжах і «стрибати» по камінню. Позашляховики називають робочими конячками. Швидкість їх нижче, ніж у машин Формули 1, зате відсутність дорожнього покриття для них не перешкода, а скоріше перевага.

    Позашляховики, як правило, ганяють по пересіченій місцевості. На трасі ставлять чек-поінти. Поряд з штучно побудованою трасою можуть бути побудовані трибуни, щоб глядачі могли подивитися на це видовище - справжню битву титанів!

    Геймплей

    Ти повинен будеш ганяти практично без правил. Але межі треку доведеться дотримуватись. Попереджаємо, що траса зовсім не пряма. Вона складається з різних поворотів і вигинів. Якщо ділянка прямої траси, не розслабляйся, напевно через 1-2 секунди тобі доведеться повернутися ледь чи не на 180 градусів!

    Виїжджаючи на пряму ділянку, відразу вмикай режим турбо. Він подарує тобі максимальну швидкість на короткий проміжок часу. Це відмінний шанс відірватись від суперників і вирватись в лідери.

    «Гонки на джипах по грязьовий трасі» - багаторівнева онлайн-гра. Ти будеш їздити по трасі по кілька кіл, спостерігаючи за лічильником, який покаже, скільки тобі ще залишилось. На карті все видно і твої конкуренти тільки і чекають першого твого промаху.

    Займаючи одне з лідерських місць, ти отримаєш приємний сюрприз - гроші. Не забувай, що на трасі також розкидані гроші, які ти підбираєш прямо в процесі гонки. В кінці кожного з рівнів ти вкладаєш свої кошти в більш наворочені автомобілі, щоб гарантовано бути в лідерах. Дрібного вдосконалення машин тут немає, ти або змінюєш свого залізного друга, або залишаєшся за кермом старого.

    Якщо ти не пройдеш один рівень, то вийти на інший не зможеш. Та й користі виходити, якщо там завдання будуть ще складніші? Але ми сподіваємось, що ти зможеш стати чемпіоном. Вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам