Гра Гонки на мотоциклах по каньйону: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на мотоциклах по каньйону: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 3507 очок, Голосів: 839

    Опис Гри:

    Найскладніша для байка траса чекає на тебе!

    Не дарма мотоцикли вважаються транспортом сміливих. Адже їздити на них небезпечно. Причому, чим вище швидкість, тим більше шансів травмуватись. Але подумай, скільки каліцтв може отримати водій маленького скутера при аварії. Явно більше, ніж власник значного мотоцикла.

    Так що забувай про велосипеди з моторчиками і пересідай на по-справжньому цікавий транспорт. Круті траси - не перешкода для байка. Він легко долає перешкоди, на які страшно й глянути непідготовленому водієві.

    Мотоциклісти іноді беруть участь в ралі. Під колесами пісок, пил і бруд... На перший погляд, це траса для позашляховика. Але ні, байки також можуть ганяти тут. Ми нічого не вигадуємо, так і є насправді. Включи телевізор і переконайтесь в цьому.

    Ця онлайн-гра занурить тебе в реальність справжніх чоловіків. По дорозі ти можеш бути весь у багнюці, як і твій байк. Але головне, щоб перемога була за тобою.

    Геймплей

    Ти можеш вибрати вірутальнго суперника, з яким тобі доведеться змагатись в швидкості і вмінні водити. Адже тобі напевно не цікаво їздити по трасі самому.

    Наявність конкурента поряд змушує постійно прискорюватись, перевіряючи, чи ще не наздогнав він тебе. Ось побачиш, твої показники швидкості зростуть тільки з причини наявності конкуренції.

    Але не занадто зациклюйся на успіхах суперника. Тобі важливо стежити за своїми колесами - в першу чергу. Стиль водіння тобі потрібно буде вибрати відразу. Змінити його можна буде тільки за допомогою перезапуску. А при перезапуску твої минулі показники будуть анульовані. Так що подумай, чи варто починати з початку.

    Обери ім'я для свого персонажа. У реальному житті паспорт тобі, може бути, і не поміняти. Натомість віртуальна гра дозволить назватись хоч Монікою Белуччі, хоч Залізним Арні. Завдяки введенню імені ти зможеш зберігати результати, щоб похвалитись ними перед друзями.

    Знаєш, чим особливі українські дороги? Ну так от... Траса від початку до кінця буде нагадувати найжахливіший варіант такої дороги. Але потрібний напрямок ти зможеш вловити, не переживай. Рівної поверхні не буде. Замість неї - байраки, пагорби і западини. Який асфальт? Забудь! Тут його не було і не буде.

    Іноді тобі буде здаватись, що ти їдеш суто з одного пагорба на інший. Але рівень не нескінченний, не панікуй. Прогрес можна відстежувати зверху, на спеціальному екранчику. В режимі змагання ти також будеш бачити, наскільки ти відстав від суперника, чи суперник від тебе.

    Така траса гарантує тільки одне - хоч раз, але ти перевернешся. Втім, можливо, саме ти станеш винятком. Не можна падати головою вниз, це призводить до вибуху мотоцикла. Доведеться починати коло з початку. Так можна запороти навіть майже повністю пройдений коло.

    Навіть при акуратній з'їзді з розгону ти можеш заритись в пісок. А це вже ніяк не поліпшить твої результати. Тож пам'ятай про швидкість і баланс 60 хвилин на годину!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам