Гра Гонки на тракторах: Вогняні гонки по лісу!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки на тракторах: Вогняні гонки по лісу!
    Оцінка: 3082 очок, Голосів: 705

    Опис Гри:

    Природу треба любити і поважати. Але іноді в твоє життя входить деструктив, і з цим вже нічого не поробиш...

    Без природи людина б не вижила на планеті. Як не крути, ми є частиною однієї величезної системи. Не будь на планеті дерев - людині дихати було б нічим. Але ти це і так знаєш. Уяви тільки, що трапиться, якщо відбудеться глобальна екологічна катастрофа, яка торкнеться всю планету?

    Щодня природа піддається небезпекам. Одна з них - пожежі в лісах. Причини їх завжди якісь дрібні. Приміром, хтось кинув недопалок у суху траву або залишив непогашене багаття. Так гинуть гектари лісу і навіть люди. Така сувора реальність. Але віртуальна реальність пропонує тобі на хвилину і навіть годину забути про екологічні проблеми і виплеснути накопичений негатив.

    Якщо тебе хтось розлютив, краще реалізувати себе в грі, ніж сваритися і битися з цією людиною. Це ми і радимо зробити тобі прямо зараз. Трощи віртуальні дерева, збивай їх скільки хочеш. Тут можна чавити білок, вони все одно не справжні.

    Геймплей

    Віртуальний ліс знищувати можна і потрібно, на відміну від реального. Погано від цього не буде нікому. Твій джип здатний завдати колосальної шкоди деревам. Перевір сам!

    Під колесами твого авто загинуть як дерева, так і рослини, і тварини. Слідом за ним спалахують пожежі величезної потужності. Це і є твоя мета. Покажи, хто тут справжній господар! Збивати можна навіть старі, товсті дерева. Вони легко піддаються твоєму могутньому залізному другу.

    На шляху у тебе будуть пагорби. Із-за високої швидкості на них можна гарненько підлетіти. Це не так вже круто, тому що є велика ймовірність перевернутись і приземлитись до гори дригом. Перший раз з тобою нічого не станеться, адже врятує автозбереження.

    Коли ти перевертаєшся другий і третій рази, ти не зможеш повернутись на трасу і знову збивати дерева. Ти програєш рівень. Тому не варто бути таким безтурботнім, якщо бачиш перед собою пагорби. Кожен рівень можна пройти заново, якщо ти не послухав нашої поради і вирішив ризикнути, сміливо і швидко заїхавши на пагорб.

    По дорозі, як і в багатьох гонках, будуть попадатися бонуси, які варто збирати. На кінцеві результати впливає твоя загальна швидкість, час проходження дистанції. Ти готовий починати?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам