Гра Гонки 2: Вибухові гонки по місту 3Д!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Гонки 2: Вибухові гонки по місту 3Д!
    Оцінка: 2553 очок, Голосів: 596

    Опис Гри:

    Любителі екстремальних заїздів оцінять гру «Гонки 2: Вибухові гонки по місту 3d».

    Зовсім не дивно, що гонки - улюблена гра як хлопчиків, так і дівчаток. Дійсно, як можна не любити круті заїзди, які дарують максимум адреналіну? Зливаючись зі своїм автомобілем в єдиний організм, ти знаходиш небачену силу, міць і швидкість. Тебе переповнюють емоції, які навряд чи переживаєш кожен день, перебуваючи в школі або університеті.

    У всіх машин є душа і свій характер. Якісь авто різкі і зухвалі, інші плавні і тихі, треті швидкі і небезпечні для суперників. У всіх машин є дивовижна впевненість у собі. Навіть якщо в тебе закінчуються сили, твоє авто подарує нове натхнення і бажання перемагати. Автомобіль-це завжди більше, ніж один.

    Геймплей

    У цій грі важливо вміти водити авто, володіти спритністю і бажанням перемогти в будь-якому випадку. Противників можна нейтралізувати за допомогою торпед, таранити, м'яти боки автомобілів суперників. Не стримуй своїх сил, прояви себе, і твої суперники тебе злякаються. Міни на дорогах, потрапляючи під колеса інших машин, загальмують твоїх конкурентів у боротьбі за першість.

    Коли ти виводиш з ладу машини суперників (нехай навіть на короткий час), то отримуєш гроші. А це дуже важливо, щоб удосконалювати своє авто. Це додаткові шанси на перемогу. Не забувай використовувати димові шашки. Загалом, арсенал у тебе не бідний, використовуй його, як побажаєш.

    Гонка не буде нудною, це ми обіцяємо! Для тих, хто не дуже любить завдавати шкоду кому-небудь, уточнення: ти не нанесеш противнику істотної шкоди, навіть якщо будеш дуже старатись. Інакше можна було б на самому початку «обмінятись» пострілами, і на фініші був би тільки найвлучніший стрілець. Але тобі доведеться не лише влучно стріляти, а ще й дуже добре водити.

    На початку рівня у тебе буде мінімум боєприпасів, але не засмучуйся. Використовувати їх потрібно з розумом, не стріляй в кого попало. По дорозі ти будеш зустрічати «заправки» зі зброєю. Проїжджаючи через них, ти поповнюєш свої запаси. Це мотивує і дарує впевненість.

    Тобі потрібно прорахувати свою дорогу так, щоб не довелося гаяти час через повернення за зброєю. Але також пам'ятай, що зброя - не єдина твоя мета. Адже ще потрібно збивати сусідів по трасі.

    Радимо триматися якомога ближче до середини дороги. Так набагато менше шансів вилетіти на узбіччя на повороті. Адже іноді розвертатись доведеться різко. Якщо ти злітаєш, то не завжди є можливість повернутись на точку, де все ще йшло гладко. Іноді доведеться зрізати шлях, якщо вже довелося злетіти з основного маршруту. Тільки таке зрізання дискваліфікує твої результати за коло. Попросту кажучи, буде вважатись, що ти це коло не проїжджав. Мало приємного, але такі правила.

    З цієї ж причини не пропускай чек-поінти. Не здумай проїжджати повз, інакше тільки втратиш час. В ході гри ти контролюєш, на якому етапі знаходишся, тому передбачити власний результат і результати суперників досить просто.

    В кінці кожного рівня гравець отримує призові кошти, якщо він був одним з лідерів. Якщо ти плетешся в кінці, то ніяких грошей не отримаєш, все чесно. Чим більше руйнувань тобою було зроблено по дорозі, тим більше призових коштів ти отримаєш. Пам'ятай, що кожен рівень буде все більш складним. Тому отримані гроші потрібно з розумом вкладати в своє авто. Тоді твій залізний друг точно не підведе!

    Трохи згодом ти зможеш поміняти автомобіль на більш крутий. Але для цього доведеться накопичити достатньо грошей. Тому вперед на трасу. І не забудь пристебнути ремені!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам